Tentang Kami

DANIA WOOD CRAFT

TUKANG KAYU PROFESIONAL
Dania Woodcraft telah ditubuhkan pada Januari 2010. Perniagaan dijalankan dalam bidang pembuatan dan pemasaran perabot taman. Operasi utama Dania's adalah membuat dan memasarkan perabot taman seperti pondok, pergola, dan gazebo. Selain itu, kami juga menerima tempahan untuk membuat produk lain seperti pagar kayu, awning kayu, chalet, rumah kayu dan sebagainya.
Antara jenis kayu yang kami gunakan :
  • Cengal
  • Balau
  • Resak
  • Kempas
  • Keruing
Dania Woodcraft di asas oleh En. Adnan Abdul Manaf

Perniagaan bertapak di Jeram, Perak dan beroperasi sepenuhnya pada May 2013. Sejak itu, perniagaan ini berkembang pesat. Ini kerana lokasi yang strategik dan memberi kelebihan kepada perniagaan ini.

Gaya hidup masa kini turut memberi kelebihan kepada perniagaan ini kerana masyarakat semakin meminati dan terpanggil untuk menghiasi kediaman mereka dengan
produk berasaskan kayu. Sehubungan itu, permintaan keatas produk semakin menggalakkan. Produk yang dihasilkan juga semakin bertambah dengan harga yang kompetitif supaya dapat memberi lebih banyak pilihan kepada pelanggan.

Walaupun kemampuan memiliki produk kayu ini lebih memihak kepada golongan berpendapatan tinggi dan sederhana, mereka yang berpendapatan rendah juga tidak terkecuali. Ini kerana mereka juga mampu memiliki produk keluaran Dania Woodcraft memandangkan produk yang dihasilkan adalah mampu dimiliki dan berpatutan.

Perniagaan ini mampu mempunyai masa depan yang cerah disamping faktor lokasi produk dan gaya hidup semasa turut membantu ania Woodcraft memenuhi dan mencapai matlamat dan objektif.

 

Dapatkan khidmat dari tukang profesional

Hubungi kami, pihak kami sedia membantu anda!!!

Antara Hasil Kerja Kami

© 2018 DANIA WOODCRAFT | TUKANG KAYU PROFESIONAL